Tietoa meistä

Yrityksestä

Tietopoli Oy perustettiin vuonna 1996 paikkaamaan tarvetta valmennuskursseille diplomi-insinöörikoulutuksen yhteisvalintaan. Kurssien tuotot menevät suoraan osakunta- ja teekkaritoiminnan hyväksi, joten osallistumalla kurssille tuet suoraan myös Otaniemen opiskelijaelämää!

Tietopoli Oy:n ensimmäiset kurssit järjestettiin keväällä 1997 ja kokonaisuus osoittautui varsin onnistuneeksi. Siitä lähtien Tietopoli Oy:n valmennuskurssit ovat olleet kursseja joissa assistentteina toimivat opiskelijat Aalto-yliopiston tyyliin. Kurssien luennoitsijat taas ovat kokeneita opettajia joilla on vankan teoreettisen ymmärryksen lisäksi taito selittää asiat myös teoriaan vihkimättömän kielellä. Teekkarius näkyy kurssin ulkopuolella; suurin osa kurssin valmistelevasta työstä tehdään talkoovoimin ja näin ollen Tietopolin valmennuskurssit ovat aina olleet hinta-laatu suhteeltaan kilpailukykyiset.

Kurssilaisten palautteissa teekkarius ja henkilökuntamme nuorekas ilme onkin yleisesti mielletty erittäin positiivisiksi. Kurssiemme onnistuminen näkyy myös kurssilaisten korkeista sisäänpääsyprosenteista.

Yhteystiedot

Tietopoli Oy
Otakaari 22
02150 Espoo
Puh. 044 0877 233
tieto@tietopoli.fi